Homecooking & Catering


Val in de smaak bij je gasten met FLVR homecooking & catering

Romantisch diner, tuinfeest, familiefeest, babyborrel, businessevent, ...? Met FLVR val je in de smaak bij je gasten. Wij verzorgen al je feesten op maat. We combineren jouw smaken met gerechten uit alle landen, met een voorkeur voor authentieke producten vol smaak en kleur.


Traiteur aan huis voor al jouw etentjes en evenementen

Heerlijk culinair genieten in je eigen omgeving, op het moment dat jij kiest. Je nodigt immers je gast(en) uit bij jou thuis of op een unieke locatie die helemaal bij je past. Terwijl de chef achter het fornuis staat, kan jij samen met je gasten genieten van een gezellige namiddag of avond. Geen zorgen over het boodschappenlijstje. Vooraf geen uren in de keuken staan. En na het festijn geen ravage. Want ook het opruimen gebeurt door ons. Een extra troef: je kan in je eigen keuken een chef in actie zien!

Dit alles op maat en naar ieders budget, vanaf 6 tot 30 personen.Homecooking

Geen zin om zelf achter het fornuis te gaan staan als je gasten hebt? Dan is homecooking alles wat je zoekt! Homecooking betekent dat de kok aan huis komt en alles verzorgt. Van fine dining voor kleine gezelschappen tot een BBQ voor 30 personen. Zonder zorgen en zonder werk, zodat jij heerlijk kan genieten van je gezelschap, en het eten! Je kan kiezen voor een meergangendiner, een degustatiemenu, een walking dinner … Alle formules zijn bespreekbaar. Thuis in jouw keuken goochelt onze chef met gerechten en smaaktoetsen uit heel de wereld.
Homecooking is altijd op maat en naar ieders budget, vanaf 6 tot 16 personen.

FLVR catering - Ronny
FLVR streetfood

Catering hapjes met street -en fingerfood & tapas

Niets zo leuk als ongedwongen met familie, vrienden of kennissen kleine proevertjes en hapjes uit de hand te eten. Thematisch of gevarieerd, uit de hand eten schept een super ontspannen sfeer waarbij de gasten op een losse manier met elkaar omgaan en waarin nieuwe banden worden gesmeed.
Burgers, nacho's, stokjes, lepelhapjes, mini pizza’s of andere hapjes naar jouw wensen, ze worden op een creatieve, unieke manier bereid met veel passie voor smaak en kleur. Wij denken met je mee en stellen je graag ons aanbod voor zodat jij kan genieten van een piekfijn event.

Buffet & walking dinner voor feestjes & business events

FLVR verzorgt buffets voor iedere gelegenheid met de heerlijkste warme gerechten en frisse salades. We leveren alles afgewerkt aan huis of de chef kok komt mee om alles in goede banen te leiden. Ons assortiment loopt uiteen van een buffet met uitgebreide BBQ, lunchbuffet, bedrijfsbuffet of pastabuffet. Wat je ook wil, wij helpen je om jouwe event te doen smaken!
bbq - pasta - lunchbuffet - bedrijfsbuffet
FLVR buffet catering

"Over smaak valt niet te twisten."

FLVR Logo
geeft smaak aan je event.

Contact


FLVR-catering


Zonder smaakpapillen is het leven kleurloos en saai. Zonder smaak is je eten enkel voeding, bedoeld om je in leven te houden. Het plezier in eten komt er dankzij de smaak en dát is precies de bestaansreden van FLVR: mensen via uitgekiende, smakelijke en fraai gepresenteerde gerechten het ultieme culinaire plezier, en dus zin, in het leven bezorgen.