FLVR by R, ongedwongen met oog voor detail
FLVR
FLVR staat voor de passie van het zoeken en creëren van smaakcombinaties die jouw gasten zullen verrassen. FLVR staat voor koken op niveau, maar toch no-nonsense. FLVR staat voor puurheid in gerechten in een zeer gastvriendelijke sfeer. Wij bezorgen jou een unieke totaalbeleving zodat jij je kan bezig houden met wat écht belangrijk is: jouw gasten én jezelf een onvergetelijke tijd geven.
Chef Ronny haalde zijn inspiratie uit Stockholm en Rotterdam waar hij tijdens reisjes graag in de lokale, hippe eettentjes en restaurants vertoeft. Koken was eerst ‘gewoon’ een hobby, maar werd al snel een passie die hem de opleiding tot hulpkok deed volgen om vervolgens door te groeien tot chef kok in 2016.
Als chef kon hij niet weerstaan aan de verlokkingen van het ondernemerschap en zo werd FLVR geboren. Passie voor smaak overbrengen is nu zijn grootste missie.
Chef Ronny haalde zijn inspiratie uit Stockholm en Rotterdam waar hij tijdens reisjes graag in de lokale, hippe eettentjes en restaurants vertoeft. Koken was eerst ‘gewoon’ een hobby, maar werd al snel een passie die hem de opleiding tot hulpkok deed volgen om vervolgens door te groeien tot chef kok in 2016.
Als chef kon hij niet weerstaan aan de verlokkingen van het ondernemerschap en zo werd FLVR geboren. Passie voor smaak overbrengen is nu zijn grootste missie.
by R
Hej, ik ben Ronny...
Mijn passie voor koken is een aantal jaren geleden ontstaan toen ik door een druk leven met kinderen en een fulltime job, wat meer rust zocht (ook mannen hebben nood aan me-time ;)!) In de opleiding tot kok vond ik mijn creativiteit en passie. Zolang ik me kan herinnneren, geniet ik intens van uit eten gaan met vrienden en familie. Die passie voor gastronomie en het dromen van een eigen zaak werd verder aangewakkerd tijdens een aantal citytrips naar Stockholm en Rotterdam. De foodhallen in Rotterdam met hun vele, creatieve street food, en de gezellige restaurants in Stockholm waar topchefs aan de slag gaan met lokale, eerlijke producten, inspireerden me om te koken voor vrienden en familie. Mijn passie werd groter en groter, en ik ging steeds meer uitproberen, testen en proeven (tot groot jolijt van mijn gezin!).
Mijn passie voor koken is een aantal jaren geleden ontstaan toen ik door een druk leven met kinderen en een fulltime job, wat meer rust zocht (ook mannen hebben nood aan me-time ;)!) In de opleiding tot kok vond ik mijn creativiteit en passie. Zolang ik me kan herinnneren, geniet ik intens van uit eten gaan met vrienden en familie. Die passie voor gastronomie en het dromen van een eigen zaak werd verder aangewakkerd tijdens een aantal citytrips naar Stockholm en Rotterdam. De foodhallen in Rotterdam met hun vele, creatieve street food, en de gezellige restaurants in Stockholm waar topchefs aan de slag gaan met lokale, eerlijke producten, inspireerden me om te koken voor vrienden en familie. Mijn passie werd groter en groter, en ik ging steeds meer uitproberen, testen en proeven (tot groot jolijt van mijn gezin!).
zorgeloos genieten!
Die passie voor lekker eten, én voor gezelligheid, wil ik nu overbrengen met FLVR. Ik wil mensen ten volle laten genieten van hun feest of etentje. Ik wil hen tot rust laten komen door hen een onbezorgd feestmaal voor te schotelen. Want ik weet dat een avondje ongedwongen dineren met vrienden of familie zoveel wonderen kan doen. Ik hoop dat iedereen daar af en toe de kans toe krijgt. Ik sta dan met veel passie en kunde paraat om er een onvergetelijk event van te maken!